Zbog svoje kompaktne veličine bojler Eccotemp L5 ima svoje prednosti

Eccotemp L5 zagreva vodu u 80o-150oF i počinje sa 0.5 Izgradnja GPM protoka do 1.4 GPM. Radi sigurnosti, automatski se gasi nakon 20 minuta. Iako je ovo lepa osobina, bilo bi bolje da imate ručni prekidač koji može stalno da održava protok vode kada se uključi.

Dobro

Zbog svoje kompaktne veličine, Eccotemp L5 ima svoje prednosti:

Jeftin

Za samo nešto više od 100 dolara, Eccotemp L5 ima zadovoljavajući posao u trenutnom obezbeđivanju tople vode pri stalnom pritisku i brzini protoka za laganu upotrebu.

Kompletan

Komplet se isporučuje sa zavrtnjima za montažu, adapterima, priključcima, gasnim regulatorom i crevom i setom glave tuša. Sve što treba da kupite su baterije za automatsko paljenje i rezervoar za propan.

Prenosiv

Zato što teži samo 13 lbs. možete ga poneti i instalirati skoro svuda. Možete ga čak podesiti i pored vašeg bazena. Imajte na umu da je ovaj prenosni bojler samo za spoljašnju upotrebu.

Zgodno

Zbog toga što se baterije (2x D-ćelijske baterije) koriste za paljenje plamena, verujte Eccotemp L5 može da obezbedi izvor vode u stanju pripravnosti u slučaju nužde ili kada struja nije dostupna kao kod kampovanja. Baterije su dobro i dobro, ali bilo bi lepo imati i terminale za eksternu 12-voltnu bateriju za automatsko paljenje.

Ne tako dobro

Dok Eccotemp L5 ima svoje prednosti, sledeći rade protiv njega:

Osetljivost na vetar

Plamenici se brzo gase kada duva vetar. Zbog toga je neophodno pronaći pogodnu lokaciju gde vetar ne može lako pristupiti jedinici.

Netačna montaža fitinga od gvožđa

Niti ugrađene gvozdene armature su nesrazmerne, grube i ne seku dobro.

Objave iz iste kategorije:

Scroll to Top