Yаmаhа P45 recenzija

Iako su neki korisnici izrazili iznenađenje spartanskim setom audio poboljšanja, većina korisnika se nije ni trudila da ih koristi ili je bilo prikladnije da uključi gadžet i pozajmi zvukove odatle. Takvi studenti, naravno, ne traže napredne audio funkcije. Stručnjak za čembalo se žalio da su donje oktave kod Yamahe P-45 nepodnošljivo tihe i to je učinilo da njegovo delo bude manje ugodno. Treba dodati i to da u raznim testovima koje su obavili profesionalci i mi, ovaj problem nije bio naročito uporan.

Kontrole i povezivanje

Zahvaljujući jednostavnom dizajnu, Yamaha P45 ima nekoliko osnovnih, ali izuzetno preciznih kontrola u gornjem levom uglu jedinice. To uključuje vitalni taster za promenu glasova i time, postizanje zvuka koji odgovara našem – i vašem! – osećaju kako bi trebalo da zvuči veliki klavir.

Što je još važnije, uređaj dolazi sa opcijama povezivanja gadžeta u obliku USB porta koji radi sa skoro svim elektronskim jedinicama. Kao takav, veliki broj korisnika, uključujući i nas, otkrio je da možemo uključiti naše laptopove i koristiti zvukove laptopa sa dobrim setom slušalica za postizanje klavirske nirvane.Naravno, njih dvoje se mogu kombinovati zajedno kako bi dobili još veći set zvukova i zvučnih opcija sa kojima se može raditi na klaviru.

Glasovi za

  • Čvrsta konstrukcija sa dobro izgrađenim ključevima
  • Oblik faktora i priroda gradnje omogućavaju umereno jednostavan transport
  • Ključevi imaju odlična svojstva prianjanja i prašine
  • 10 autentičnih glasova za kvalitetne muzičke reprodukcije i osnovno muzičko mešanje Jednostavne kontrole čine klavir idealnim za početnike
  • USB port omogućava lako povezivanje širokog spektra elektronske opreme i laptop računara

Objave iz iste kategorije:

Scroll to Top