Wibo kozmetika – kvaliteta dostupna svima

Iako nije pretjerano poznat, brend pod imenom Wibo se može pohvaliti mnogim uspjesima tijekom 30 godina rada. Tvrtka je osnovana 1989. kad je obitelj Adamczaks odlučila preuzeti stvar u svoje ruke. Poljska je ekonomija bila u vrlo lošem stanju i ovo je bio riskantan potez, ali su se ipak odlučili za njega.

Htjeli su iskoristiti nedostatak ženske kozmetike na tržištu i kreirati nešto što će svima biti dostupno: jeftinu kozmetiku. Znali su da će žene zasigurno biti redovni kupci, a muškarci povremeni (rođendani, godišnjice…). Gospođa Adamczak vodila se time da svaka žena zaslužuje biti elegantna i dobro se osjećati u svojoj koži, a njen muž podržavao ju je u njezinom naumu i tako je nastala Wibo kozmetika.

Wibo kozmetika je poslovni san koji je postao stvarnost

S obzirom na to da je financijska situacija stanovnika Poljske tada bila dosta loša, odlučili su proizvode prodavati po nižoj cjenovnoj liniji, a tako je ostalo i do danas. Ipak, htjeli su da proizvodi budu prezentabilni i da žene budu ponosne kad ih vade iz torbice. Danas imaju mnogo ispostava, a dio je i u Njemačkoj, što govori o njihovom internacionalnom uspjehu.

Wibo

Na njihovoj smo originalnoj stranici istražili ponešto o njihovim proizvodima. Na području Hrvatske Wibo proizvodi se mogu kupiti na Pink Pandi, omiljenom web shopu svih trendseterica. Na njihovoj se stranici nudi široki asortiman proizvoda: primeri, puderi, bronzeri, korektori, rumenila, highlighteri, puderi, fiksatori, dodaci, maskare, sjenila, olovke za oči, dodaci za obrve, pilinzi za usta, ruževi, sjajila, čak i određeni dodaci za njegu noktiju.

Većina proizvoda ima atraktivnu cijenu, dizajn i solidnu kvalitetu. Malo kvalitetniji proizvodi iz linije su ipak i malo skuplji što je i za očekivati.

Wibo kozmetika je dobra i pristupačna

Proizvodi su uglavnom dobri. Nećete dobiti materijale za profesionalno šminkanje, ali su i više no dobri za plaćeni novac. Ipak, proizvodi koje Wibo radi nisu veganski i nisu cruelty-free. Wibo je vrlo pristupačna kozmetika i nadasve širokog spektra. Tijekom godina stekla je mnoge poklonike i postala jedna od najatraktivnijih poljskih kozmetičkih kuća.

Posebno se mogu pohvaliti izborom boja u paleta sjenila, ruževa i lakova za nokte jer su boje i nijanse izuzetno brojne pa ljubiteljice kozmetike mogu lako pronaći svoj idealni ton.

Lovely kozmetika pruži kvalitetnije proizvode

Kozmetički brand za mlađu populaciju

Lovely kozmetika je kozmetička tvrtka čija ciljna grupa je mlađa populacija žena i djevojaka koje su ljubiteljice šminke i kozmetike. Oni svoje kupce privlače svojim širokim asortimanom proizvoda koji imaju odličan omjer cijene i kvalitete.

Objave iz iste kategorije:

Scroll to Top