Vrhunska talijanska Nabla kozmetika želi iskreni odnos s kupcima

Posebnost atraktivne talijanske linije kozmetike nalazi se u činjenici da je iskrenost prema kupcima njihova najveća kvaliteta. Iako se dosta polagano probija na sve više europskih tržišta, Nabla kozmetika jako je brzo pronašla svoje poklonike. Nabla nije slučajna riječ već fizikalni simbol koji opisuje bliskost čovjeka s prirodom i izuzetno se brzo proširila po čitavoj Italiji pa i šire.

Nabla kozmetika

Što je Nabla kozmetika?

Nabla znači i umjetnost, a ime joj potječe od Apolonove harfe što je krajnji znak kreativnosti ove linije. Šminkanje je umjetnost, ali ona vrsta umjetnosti koja je dio prirode. Njihova sjenila su vrlo kvalitetna, a ruževi za usne jako postojani. Sjenila su odlično pigmentirana i postojana te vrlo dobro prihvaćena među trendsetericama.

Nabla kozmetika

Osim izvrsnih sjenila, ova kozmetika je lansirala i odličnu liniju tekućih ruževa koji dugo traju i hidratiziraju. Nabla kozmetika se može kupiti online na službenoj online stranici i na stranicama web shopa pod nazivom Pink Panda.

Nabla kozmetika nastala je u centru kontrole kvalitete

Nabla kozmetika vrhunska je linija kozmetike čija je proizvodnja prošla najstrože upute kontrole kvalitete kako bi se postigao vrhunski proizvod. Nabla kozmetika je također 100% cruelty-free kozmetika čime su vrlo zadovoljne moderne osviještene žene koje ne žele kupovati kozmetiku testiranu na životinjama. Njihovi proizvodi čak imaju i PETA certifikate i ni u kojem slučaju ne koriste sastojke dobivene od trećih, neprovjerenih strana.

Najpopularniji proizvodi su palete sjenila za oči i ruževi koji traju

Nabla kozmetički proizvodi inspiraciju pronalaze u prirodi stoga su njihove palete za oči često inspirirane motivima cvijeća, lišća i slično. Tako dizajnirane kutijice sjenila tako skrivaju mnoštvo prekrasnih nijansi. Sjenila su meke i svilene tekstura pa se jako lako nanose i blendaju s kožom. Sjenila se mogu zasebno kupovati i slagati u prazne metalne kutijice različitih dezena koje vam omogućuju prikupljanje svojih omiljenih nijansi. Ruževi su također jako zastupljeni u njihovim kolekcijama a garantiraju odličnu izvedbu: vrhunska hidratacija i postojanost ruževa traje gotovo čitavi dan. Iako prilično mlad, ovaj je talijanski brend pokazao veliku zrelost pri stvaranju imena i uložio puno novaca u zdraviju i ekološki prihvatljiviju kozmetiku. Isprobajte sami!

Pročitajte si članak o brendu dekorativne kozmetike Make up Revolution koji je doslovno pokorio tržište.

Objave iz iste kategorije:

Scroll to Top