Vaše trepavice su bitne a serum za rast trepavica im pomaže

Oči su ogledalo duše, a trepavice su okvir tog ogledala. Mnogi vjeruju kako trepavice i njihov izgled mogu drastično promijeniti izgled vašeg lica. To je točno! Vjerujemo da biste odmah primijetili da neka osoba dođe s drugačijim trepavicama, i to upravo zato što pri komunikaciji i pozdravljanju gledamo jedni druge u oči te tako imamo osjećaj intimnosti. Nije moguće „zaobići“ trepavice kada pričate s nekim, a svi oni koji obraćaju pažnju na trepavice koriste serum za rast trepavica.

Nije teško imati lijepe trepavice

Mnoge žene, ali i muškarci, te prvenstveno oni koji su imali (imaju) neki problem s trepavicama, žele da njihove trepavice budu veće, dulje, uvinutije, zdravije i tamnije. Za to potrebno je koristiti serum za rast trepavica.

Serum za trepavice

To se može postići raznim kozmetičkim zahvatima u kojima vam mogu ugraditi umjetne trepavice, napraviti ekstenzije na vaše postojeće trepavice, uvinuti trepavice ili ih pobojati.
Na vama je izbor: želite li svoje trepavice uljepšati prirodno ili želite instantnu nadogradnju.

Može li se to bez zahvata?

Danas je dokazano kako postoje prirodni sastojci koji mogu promijeniti izgled vaših trepavica.
Primjer takvog proizvoda je ricinusovo ulje: ono stimulira rast trepavica (općenito je dobro i za obrve i za trepavice) te ojačava folikulu kako one ne bi ispadale. Ricinusovo je ulje izuzetno jeftino i danas se može nabaviti u svakoj ljekarni, Preporučujemo ono koje nije puno obrađivano.

Neki vole koristiti vazelin, ali on samo ojačava trenutne trepavice, ne stimulira rast novih i jačih trepavica dugoročno.
Ako pak ne želite prirodni serum za rast trepavica i vjerujete kako bi vam nešto trenutačno bilo potrebnije, uvijek postoje i kupovni serumi i raznorazni proizvodi, koji sadrže aktivne tvari koje stimuliraju folikule te tako ojačavaju vaše trepavice.

Općenito se sugerira i vitamin B te Biotin kao suplementi koje možete uzimati oralno ili pak naći neke njihove verzije u raznim kremama, serumima i proizvodima. Budite oprezni s time što stavljate na oči, prirodno je obično bolje za osjetljive oči sklone infekciji.
Serum za trepavice se preporučuje da uvijek koristite uz čiste (oprane) ruke ili novi alat (štapići za uši, jednokratne četkice). Ne želite nemarom dobiti neku infekciju.

Jesi li već isprobala kozmetiku talijanskog brenda Nabla kozmetika? Ako nisi onda pročitaj članak na tu temu tako da slijediš linku.

Pregled očiju. Kada je potreban pregled vida? Gotovo 60% svjetske populacije treba korekciju vida, ali 80% vizualnih poteškoća moguće izbjeći i ispraviti. Čitajte više …

Depresija je bolest koju karakteriziraju poremećaji raspoloženja kao što su dugotrajna tuga, nesposobnost uživanja u ranije ugodnim stvarima . Čitajte više …

Objave iz iste kategorije:

Scroll to Top