Uz ženske čizme budite spremne za zimu

Bliži se zima, a s njom i vrijeme kada sve više nosimo udobnu i toplu zimsku obuću, a kada su u pitanju žene, onda su to najčešće ženske čizme. Kako bi ovu zimu bile u trendu, ali svejedno uživale u udobnosti ženskih čizmi, poigrajte se stilovima i potražite dodatke koji će vam pomoći osjećati se ugodnije.

Ponuda u brojnim trgovinama ne nedostaje pa bi svaka žena trebala bez problema pronaći modele koji će joj super pristajati.

Prilagodite ženske čizme vremenu

Ženske čizme mogu se pronaći u velikom asortimanu različitih i zanimljivih modela. Ipak, kod kupnje veoma je važno razmisliti o tome za koje su vrijeme ženske čizme koje ste odabrali primjerene. 

Neke nisu vodonepropusne i ne nude mnogo zaštite od kiše i niskih temperatura, stoga je važno na to obratiti pozornost pri kupnji. Visoke potpetice također nisu dobra ideja za susnježicu, snijeg i led, jer će povećati mogućnost da se poskliznete i padnete te se tako i ozlijedite-

Ženske čizme
Ženske čizme na petu

Udobni i lijepi komadi ženske odjeće

Ako ipak birate ženske čizme na petu ili potpeticu, pametno odaberite model. Prije svega, to znači da pozornost obratite na tri stvari:

  •  debljinu potplata
  •  visinu potplata
  •  debljinu pete 

Veoma tanki i rigidni potplati nisu dobra zaštita od hladnoće, a uz to ne pružaju ni udobnost kod hodanja, pa stoga pokušajte pronaći modele koji imaju deblji i nešto mekši potplat. Deblja i niža potpetica uvijek je bolji izbor kod ženskih čizmi, jer nudi veću stabilnost pri hodu, a uz to je i udobnija za hodanje.

Obuća za sve vremenske prigode

Birate li ženske čizme u kojima ćete provesti najhladnije zimske dane, svakako razmislite o kupnji kvalitetnih modela od materijala poput umjetne ili prave kože. U ženskoj čizmi uvijek mora biti dovoljno prostora za vaše stopalo u debljoj čarapi, pogotovo kada se temperature opasno krenu spuštati, stoga kod isprobavanja svakako to uzmite u obzir. 

Birajte materijale koji ne propuštaju vodu, tako da bez brige u čizmama možete hodati i po kiši i po snijegu, a uz to pokušajte pronaći i modele koji imaju dodatnu toplinsku zaštitu.

Dodatci za udobniji hod

Ako ženske čizme koje imate nisu dovoljno udobne ili vam je u njima pak hladno, možete ih učiniti boljima uz umetke. Meki, vuneni umetci odlična su dodatna izolacija od hladnoće, dok gel umetci mogu pomoći da i najmanje udobnu žensku obuće pretvore u udobnu.

Ženske tenisice u brojnim varijacijama

Kada je riječ o cijenama specifičnih ženskih tenisica ona vrlo varira s obzirom na to da se na tržištu mogu pronaći modeli različitih proizvođača. Klasični, bazni modeli za trčanje koštaju od 500 do 1500 kuna, ovisno o mjestu gdje kupujete te proizvođaču.

Objave iz iste kategorije:

Scroll to Top