Toalet TOTO MS604114CEFG se isporučuje zajedno sa sedištem

Za razliku od ostalih toaleta te vrste, toalet TOTO MS604114CEFG se isporučuje zajedno sa sedištem. Sedište je malo više od jednog inča debljine i njegov meko zatvaranje sistem šarki ga čini super jednostavnim za korišćenje. Njegova posuda je izdužena kako bi bila otporna na začepljenje, dok visokotehnološki sistem za ispiranje osigurava da se posuda čisti lakše i brže.

TOTO MS604114CEFG#01 Ultramax II Het Dupli Ciklon izduženi jednodelni toalet

Savremeni tehnički mehanizam za ispiranje takođe znači da će jedan pritisak (nekoliko sekundi) na ručku za ispiranje obaviti posao i da ne morate stalno da ga pritiskate. Ovaj toalet TOTO MS604114CEFG Ultramax II ima širinu od 27” dubine x 17 ″ širine i odgovara aDa propisima o visini. Pošto je pamuk bele boje, ovaj sanitarni čvor će najverovatnije odgovarati vašim bojama za kupatilo, uključujući većinu brendova za kupatila.

Moraćete da kupite dva šrafa koja ćete zatim koristiti za pričvršćivanje toaleta na pod. Uz mnoštvo instrukcionih video snimaka dostupnih na YouTube-u, to ne bi trebalo da bude veliki problem. Štaviše, toalet TOTO MS604114CEFG Ultramax II je dobro postavljen na podu, što znači da nećete morati instalirati nikakve utičnice. Morat ćete naručiti vosak za toalet školjku odvojeno.

Uprkos ovim malim problemima, TOTO MS604114CEFG je još uvek jedna od najboljih opcija za toalete u okviru ovog cenovnog opsega. Uključivanje specifičnih inovacija koje su napravile Toto brend poznat u svakom domaćinstvu, pomoglo je da se TOTO MS604114CEFG ipak pogleda jer definitivno ispunjava svoje ime, sve dok vaš budžet može da se nosi sa njim.

Na sredini liste je Ultramax II, naslednik originalnog Ultramaxa – koji se još uvek prodaje u rekordnim brojevima. U ovoj verziji postoje brojna poboljšanja, jer je glavni fokus bio na tome da ova verzija postane efikasnija od originalog Ultramaxa. Oni su postigli taj cilj stvaranjem 1.28 GPF VaterSense odobrenog sistema koji će vam uštedeti mnogo novca godišnje na računu za vodu. Sedišta su takođe postala udobnija; zahvaljujući univerzalnoj tehnologiji visine koja omogućava svim godinama i veličinama da se osećaju kao da sede u običnoj stolici dok su na toaletu. Dostupne su boje kost, kolonijalno bela, pamuk, pamuk bela i sedona bež.

Objave iz iste kategorije:

Scroll to Top