Spakujte krevet u prostor ormara

Pri uređivanju spavaće sobe obično se vodi računa o izboru dobrog i kvalitetnog kreveta.  Zaista, krevet na kojem ćete spavati svaku večer ima veliki utjecaj na vaš život. Razmislite samo koliko vremena provedete spavajući i koliko bezbrižnih noći možete imati, samo ako izaberete pravi krevet, a s druge strane koliko neprospavanih, ako izaberete loš krevet.

Ipak, bitan je i prostor

Naravno, u određenim situacijama, postoji potreba da se uštedi prostor. Iako se danas na svemu štedi kvalitetan krevet ne mora da bude uskraćen samo ako nemate dovoljno prostora. Na tržištu su od nedavno dostupni i zidni kreveti, koji iako povećavaju prostor dostupan za ostatak namještaja u sobi, imaju dobar komfor uz sve svoje prednosti.

Izbor i kupovina

Kao i kod svakog dijela namještaja u vašem domu i zidni krevet je potrebno odabrati tako da u potpunosti odgovara vašim potrebama. Kako su zidni kreveti na tržište plasirani s ciljem uštede prostora, tako je i logično da su im najbitnija karakteristika dimenzije.

Kada je krevet sklopljen i pospremljen, on staje u prostor jednog klasičnog ormara, pa tako oslobađate gotovo dvije trećine prostora koji kreveti obično zauzimaju. Za što sve možete iskoristiti ovaj prostor saznajte u nastavku, no moramo vam napomenuti još jednu bitnu stvar. Zbog sve dinamičnosti sklapanja i rasklapanja morate se potruditi da su zidni kreveti na koje ste bacili oko doista kvalitetni, kako se poslije ne bi kajali.

Dodatni prostor za…

Prostor koji vam ostane poslije sklapanja kreveta možete iskoristiti za brojne stvari. Ako tijekom noći morate razmještati namještaj kako biste napravili prostor za rasklapanje kreveta, ujutro sve možete vratiti na svoje mjesto, pa vam tako spavaća soba dobiva na funkcionalnosti.

Dakle, svaka, pa i najmanja, spavaća soba tijekom dana može postati kancelarija, soba za vježbanje, ali i brojne druge aktivnosti, koje bi inače morali voditi u dnevnom boravku i slično. Zidni kreveti su dakle odlična stvar za jednosobne stanove.

Više nema potrebe da vam krevet tijekom dana zauzima prijeko potreban prostor. Iskoristiti ga možete za sve nabrojano, ali i za sve ono što vam padne na pamet. Uživajte i puno sreće u noćima koje ćete provesti na vašem novom zidnom krevetu!

Objave iz iste kategorije:

Scroll to Top