Puloveri – uživajte u toplini i u najhladnijim danima

Ako ste ikada pomislili na savršeni komad odjeće za hladne jesenske ili zimske dane, sigurno su vam na pamet pali puloveri. Ovaj izvanredan komad odjeće lako se kombinira s bilo kojim drugim odjevnim predmetom, a jednako ga vole i muškarci i žene. 

Njegova je osnovna funkcija zaštita od niskih temperatura i neugodnog vjetra, ali iznimno je popularan i kao odjevni predmet koji se može nositi u gotovo svakoj prilici. Proizvodi se u mnogo raznih modnih linija, od dječjih, ženstvenih, poslovnih pa sve do sportskih.

Ženski vas pulover grije
Ženske puloverji odličan su izbor za hladne hladne dane

Ženski puloveri su posebno lijepa priča

Žene i moda su oduvijek imale posebno jaku vezu koja je svaki komad odjeće pretvarala u fascinantan odjevni komad. Isto se dogodilo i s puloverima koji su svoj modni put započeli kao muški odjevni predmet. Žene su odmah prepoznale udobnost i univerzalnost tog modela koji je postao važan dio modnog izričaja većine žena.

Žene posebno cijene udobnost i ljepotu pulovera, njihovu svestranost i mogućnost kombiniranja sa svim ostalim odjevnim predmetima poput:

  • kratkih i dugih suknji
  • traperica 
  • elegantnih hlača

Posebno atraktivna kombinacija je ona u kojoj se ženski puloveri kombiniraju s kožnim hlačama. Iako je riječ o dva potpuno različita materijala odlično pristaju zajedno. Bez obzira na to odaberete li malen i nježan ili dugi predimenzionirani pulover ne možete pogriješiti jer svi modeli pulovera uvijek su u modi.

Izaberite pulover baš po svojoj mjeri

Osim dizajna pulovera koji nas prvi privuče kupnji, za pulover je važno naglasiti važnost materijala od kojeg je načinjen. Pulover mora biti udoban i mekan, gotovo do te mjere da ga ne želite skinuti sa sebe.

Pogledajte ovo prije nego što kupite još jedan pulover

Mora vas grijati i utopljavati, ali ne toliko da se znojite. Osim toga, mora pratiti vaš modni stil jer bez obzira na udobnost nećete se dobro osjećati u njemu ako ne odgovara vašem modnom izričaju.

Puloveri se proizvode u raznim varijantama:

  • od kratkih i uskih
  • dugih i vrećastih
  • modela s dugmadi 
  • popularnim puf rukavima
  • šarenih ili prugastih 
  • pa sve do muških modela 
  • i prekrasnih dječjih pulovera toplih boja

Prilikom kupnje pulovera važno je izabrati onaj koji ima što veći udio prirodnih materijala, a najsigurniji izbor je mješavina pamuka i vune. Takvi su puloveri vrlo topli, ne izazivaju svrbež i duže će zadržati svoj uobičajeni oblik. Na vama je samo da brinete o njemu i pravilno ga održavate kako se u pranju ne bi oštetio, promijenio oblik ili izblijedio. Perite ga u nježnim deterdžentima i uživajte u njemu što je dulje moguće.

Objave iz iste kategorije:

Scroll to Top