Prava revolucija u šminkanju uz Make up Revolution

Make up Revolution posebno je dizajnirani brend dekorativne kozmetike koji je doslovno pokorio tržište svojim zanimljivim, kvalitetnim i pristupačnim proizvodima za šminkanje. Ovaj respektabilni londonski brend nastao prije pet godina ubrzano je pomeo veliku konkurenciju i dokazao da dobar marketing i kvalitetan proizvod uvijek pronađu svoje mjesto u svijetu proizvoda namijenjenih ženama.

Make up Revolution sjenila za oči su izuzetno atraktivna i pristupačna cijenom

Make up Revolution paleta sjenila za oči jedan je od najprodavanijih proizvoda ovog brenda, a ubrzo ćete otkriti i zašto. Paleta će vas jednostavno očarati na prvi pogled jer odiše posebnom elegancijom i sugerira da se u nju uložio izniman trud. Osim što izgleda dragocjeno izvana, unutrašnjost palete je dizajnirana skladno i s pažnjom. Otvaranjem palete otkrit ćete predivne zemljane, neutralne, ljubičaste, plave i mnoge druge nijanse stvorene za žene svih ukusa.

Make up Revolution

Dizajneri Make up Revolution proizvoda stvaraju potpuno nove kreacije namijenjene djevojkama i ženama svih dobi koje žele kvalitetnu i pristupačnu šminku, ali u modernim kombinacijama i širokoj paleti boja. Zbog toga je Revolution na tržište lansirao i kvalitetne highlightere koji se nadasve dobro kombiniraju s paletama sjenila za oči.

Make up Revolution Flawless je još jedna popularna paleta koja sadrži preko trideset nijansi sjenila,s tim da se sve nijanse mogu naći i u mat i shimmer izvedbi. Iconic Fever paleta stvarno je iskonska paleta, jer je stvorena za žene koje obožavaju jake boje i žele da njihov make-up bude primijećen.

Sve ove palete odlično se slažu s ostatkom dekorativne kozmetike ovog proizvođača, poput pudera ili korektora.

Make up Revolution kozmetika stvorena je za savjesne žene

Make up Revolution je svoju kolekciju i poziciju na tržištu dodatno ojačao i svojom pozitivnom orijentacijom prema prirodi i životinjama. Svi proizvodi ovog poznatog londonskog brenda nose oznake 100% cruelty-free (nisu testirane na životinjama), a mnogi nose i oznaku 100% veganski proizvod.

Make up Revolution

Zbog toga su ovaj brend prigrlile i mnoge britanske blogerice koje su ga promovirale na svojim blogovima. Ako još nemate barem jedan proizvod ove kozmetike isprobajte ga i oduševite se u cijenom i kvalitetom.

Želite li pristupačnu kozmetiku? Wibo je vrlo pristupačna kozmetika i nadasve širokog spektra. Tijekom godina stekla je mnoge poklonike i postala jedna od najatraktivnijih poljskih kozmetičkih kuća. Više o toj kozmetiki moežte pročitati ako slijedite linku.

Objave iz iste kategorije:

Scroll to Top