Odaberite dječji bicikl za one najmanje

Svi se mi sjećamo prvih samostalnih vožnji biciklom. Riječ je o najpopularnijem tipu vozila za djecu, pa i za odrasle, no ovdje nije riječ o nama. Riječ je o djeci i najboljem izboru za njih.
Djeca brzo rastu, a kroz igru i druženje najviše nauče. Dopustite im da steknu sigurnost i vještine kroz vožnju biciklom.
Prvi bicikl je nešto što svako dijete pamti, posebno ako je baš na njemu naučilo da vozi.
Za sigurne, prve prijeđene krugove po dvorištu, djetetu je potreban bicikl koji odgovara njegovom uzrastu. Svaki roditelj posebnu pažnju pridaje sigurnosti svog djeteta, a želja za dječjim osmjehom je usađena u svakog od nas.

bicikl-orbea

Dajte malenima priliku da nauče voziti bicikl

Zagarantirani osmjeh na dječjim licima pobudit će najbolje osjećaje u svakom roditelju. Odabirom kvalitetnog bicikla završili ste prvi korak, a sve što dalje slijedi je obostrana igra i osjećaj sreće.

Odaberite model bicikla koji najbolje pristaje dobi vašeg djeteta

Naša raznolika ponuda brine se da svaki roditelj pronađe nešto za svoje klince. Svi modeli koje nudimo jako su kvalitetni, testirani i certificirani. Sa druge strane, ne pristaje svaki model bicikla svakom djetetu. Tu ste Vi, kao roditelj, da odaberete točno onaj model bicikla i kacige za djecu.

Modeli se razlikuju po veličinama i različitim bojama. Tu su naravno modeli za djecu koja još ne znaju održavati ravnotežu (modeli sa pomoćnim kotačima), te oni za malo uspješnije, za slobodnu vožnju dvorištem ili u obližnjem parku. Trebamo napomenuti da pomoćne kotače možete lako montirati i na modele koje prvotno ne nudimo sa njima.

Bicikli i za djevojčice i za dječake

Raznolika ponuda boja privući će dječje poglede. Djeca će zavoljeti svoje novo vozilo već na prvi pogled. Tu su razne kombinacija za djevojčice i dječake. Dopustite im da sami odaberu kombinaciju za sebe.

Sigurnost i kvaliteta na prvom mjestu

Dječji bicikli, kao i sve druge dječje igračke, prolaze rigorozne provjere izdržljivosti, kvalitete i naravno sigurnosti. Svi roditelji brinu o sigurnosti svoje djece, što je svakako slučaj i kod odabira prvog bicikla. Naša primarna zadaća je zadovoljiti sve sigurnosne standarde, zahtjeve roditelja i na kraju pružiti sretne trenutke uz igru i smijeh.

Prečitajte još koja je razlika ako kupujete romobil ili dječji bicikl.

Objave iz iste kategorije:

Scroll to Top