Nudi vam se besplatna hr domena – ali samo ako ste …

U današnje vrijeme, skoro, da i ne možete vjerovati, ako vam netko reče, da možete nešto dobiti besplatno. Najviše puta se nešto dobiva besplatno u nekim nagradnim igrama, ali da bi u njima sudjelovali, morate ili nešto kupiti, ili nešto uraditi ili na kraju krajeva, nešto svoje uložiti, kao što je na primjer svoj elektronski naslov – pa na kraju krajeva sve skupa izađe tako, da to i nije besplatno.Ali ipak, u ovoj našoj zemlji još postoje načini, kako dobiti nešto besplatno – na primjer hr domenu. Pitate se kako je to moguće i kako doći do nje? Eto, ispričat ćemo vam na kratko u sljedećim redovima, pa možda imate i vi mogućnost, da to iskoristite.

Kod čega vam opšte može koristiti besplatna hr domena?

Svi oni, koji na primjer sudjeluju u raznim nagradnim igrama, znaju zašto to rade – jer će na kraju dobiti neku nagradu, koju će nakon toga koristiti ili je čak prodati i imati od nje neki novac u džepu. Ali kako je sa onima, koji žele besplatnu hr domenu, kako može ona njima koristiti? Korist može biti jako velika, samo ako je znate iskoristiti – kad jednom dobivate hr domenu, znači, da možete na nju postaviti vlastiti Internet stranicu, jedino što vam još treba je prostor na serveru. A kad jednom imate vlastitu stranicu, onda vam je samo još nebo granica. Na njoj se možete predstaviti, na njoj možete zapisati sa čime se bavite i gdje se nalazite i na kraju krajeva, ako vam vaš posao to omogućava, da na takvoj stranici čak i nešto prodate!

A tko sve može dobiti to besplatno?

Sad znate, da postoje prednosti svega ovoga, a naravno i korist, ako bi jednog dana bila vaša besplatna hr domena – ali kako doći do nje i tko opšte može doći do nje? Ako napišemo na kratko, onda je tome tako – besplatnu hr domenu mogu registrirati sve one pravne osobe koje su osnovane po hrvatskom pravu (trgovačka društva, udruge), te sve fizičke osobe, koje obavljaju registriranu samostalnu djelatnost u RH (obrtnici, liječnici, ugostitelji, samostalni umjetnici). Znači, ako ste i vi jedan od onih, koji se mogu uključiti u sve to, onda vam je najbolje, da kontaktirate tvrtku Plus.hr i sa njima završite stvari – sigurni smo, da će vam kod svega toga moći pomoći i da ćete sa njima biti jako zadovoljni.

Prečitajte kako i gdje je najbolji web hosting Hrvatska.

Objave iz iste kategorije:

Scroll to Top