Najbolje trake za trčanje ispod $1000

Ako ste spremni da investirate malo veću svotu novca ali ne treba da trenirate za maraton konstantno, ovi modeli će ići dobro sa većim kapacitetom motora i konzolom sa više karakteristika. Dobićete takodje i malo veću palubu za one koji imaju malo duži korak i treba im bolja podrška.

NordicTrack T 6.5S Traka za trčanje

NordicTrack je dugo bilo kvalitetno ime na tržištu kućnog fitnesa sa njihovom unikatnom linijom NordicTrack nordijskim trenerima. Ali marka se proširila da uključuje širok asortiman mašina, uključujući i nekoliko kvalitetnih traka za trčanje.

T 6.5S Traka za trčanje dolazi sa mnogo većom i dužom trakom nego predjašni modeli: 20″ X 55″.

c1650-6

 

Weslo Cadence R 5.2 Traka za trčanje

Cadence R 5.2 je još jedna dobra traka za trčanje sa isplativom cenom. R 5.2 je malo bolja od G 5.9 primarno zbog 2.5 CHP motora. I dalje će terati traku 10 milja po satu, ali će dostaviti malo bolje performanse nego G 5.9.

Veličina palube je isto G 5.9, 16″ X 50″, zato je bolja za one koji imaju sitniji korak i usko gazište. Umesto penjanja na stalnim stepenima, R 5.2 ima 2 proste podesive pozicije
Konzola dolazi sa 6 različitih programa za trening i brzo-podesive dugmiće da prilagodite vašu rutinu dok vežbate. Dolazi sa istom  jednogodišnjom garancijom za okvir i motor i 90 dana za delove i rad za sve ostalo kao G 5.9.

Garancija je takodje manja: 1 godina za motor i okvir i 90 dana za delove i rad za sve ostalo.

Ne zaboravite na treningu popiti dosta vode, a bočica za vodu je idealna stvar, koju uvijek morate imati kod svake vježbe.

Objave iz iste kategorije:

Scroll to Top