Muške majice su must have u svakom ormaru

Iako je muška moda i dalje puno rigidnija što se tiče kreativnih i zanimljivih rješenja, barem u usporedbi sa ženskom, čak i unutar tih vrlo strogih pravila može se pronaći pregršt zanimljivih dizajna. Iako se na prvi pogled može činiti kao vrlo jednostavan koncept, muške majice nude sitne, ali vrlo bitne razlike u detaljima, kojima možete obogatiti svoj osobni stil te se jednostavno prilagoditi gotovo svim prigodama uz minimalan trud. Možda upravo zbog strogih pravila muške mode, u dizajnu muških majica može se pronaći mnogo zanimljivih varijacija u okviru istog odjevnog predmeta.

Dizajn za svaku prigodu

Bez obzira spremate li se za druženje s prijateljima ili večeru u restoranu, vrlo vjerojatno ćete se u svojoj odjevnoj kombinaciji odlučiti za majicu, najvjerojatnije kratki rukava. Muške majice jedne su od najraznovrsnijih odjevnih predmeta uopće, jer se mogu uklopiti u razne kombinacije. Jednostavne polo majice, na primjer, odličan su odabir za nešto službenije prigode, pogotovo uvučene u hlače.

S druge strane, obične majice okruglog izreza za glavu mogu se uklopiti u ležernije kombinacije, iako se isto tako u kombinaciji sa sakoom mogu pretvoriti u nešto ozbiljniji outfit. Za potpuno ležerne kombinacije, muške majice s V izrezom pružit će zanimljiv i moderan izgled, iako s veličinom izreza treba biti pažljiv te dubinu izreza prilagoditi dužini torza, kako izrez ne bi otkrivao previše.

Uzorci, natpisi i dodatci

Želite li običnu mušku majicu pretvoriti u zanimljiviji odjevni predmet, na izbor se nudi doista pregršt mogućnosti. Muške majice s velikim, upadljivim grafikama i crtežima strateški pozicioniranim na prsima mogu vizualno povećati gornji dio torza i smanjiti upadljivost većeg trbuha ili širih bokova. S druge strane, majice sa zanimljivim dodatcima poput džepa ili izvezenog motiva na prsima razbit će monotoniju obične jednobojne majice  i možete jih upotrijebiti kao korporativni darovi.

https://www.youtube.com/watch?v=0Y8evPweS1U

Vodoravni uzorci također mogu utjecati na vizualni dojam određenog dijela tijela, dok će V izrez na majici istaknuti prsne mišiće. Muške majice s modernim uzorcima i najdosadniju odjevnu kombinaciju mogu pretvoriti u zabavnu i mladenačku, dok s majicama s natpisom zasigurno nikada nećete pogriješiti. Pri odabiru muških majica, kao u ostalom i drugih odjevnih predmeta, na umu treba imati vlastiti stil, ali i dojam koji želite ostaviti tim odjevnim predmetom.

Zimske cipele iz ponude Infashion Online Shop-a vrlo brzo će postati vaš omiljeni komad obuće. Čitajte više …

Objave iz iste kategorije:

Scroll to Top