Maske za Samsung telefone koje štite od padova

Sredinom drugog mjeseca Samsung je predstavio svoje nove telefone, Samsung Galaxy S20, S20 + i S20 Ultra. Ono što je posebno iznenadilo javnost, osim 8K rezolucije snimanja svih modela, je visoka cijena. Samsung Galaxy S20 ultra košta više od 1400$, a zbog tako velike investicije mnogi izbjegavaju njegovu kupnju. Mobiteli su podložni oštećenjima zbog izrazito velikih i osjetljivih ekrana, te ako ste se odlučili na kupnju nekog od ovih modela, maske za Samsung telefone će ih barem donekle zaštititi tijekom korištenja i lakših padova.

Vrste maskica za Samsung

Kao i kod svake marke mobitela postoje različite vrste, tako i maske za Samsung telefone dolaze u raznim varijantama. Najpoznatije i najprihvatljivije na tržištu su silikonske maskice za Samsung koje će uređaj zaštititi od lakših padova na poleđinu, te će vam dati dozu sigurnosti prilikom rukovanja.

Maske za Samsung Galaxy Fold telefone
Maske za Samsung Galaxy Fold telefone

Današnji mobiteli su i namijenjeni za korištenje u maskicama, što govori i modul kamere koji je na većini mobitela nešto ispupčen. To može stvarati probleme tijekom rukovanja bez maskice, zato je mi svakako preporučujemo. Druga poznata vrsta su preklopne maske za Samsung telefone. One štite kompletan uređaj, te su veoma popularne kod onih koji cijene visoku cijenu uređaja koji su kupili. Pozitivna strana u odnosu na silikonske je zaštita ekrana, no ako se odlučite na silikonsku možete ga zaštititi staklom.

Staklo za ekran od Samsung telefona

Silikonske maskice ne pružaju nikakvu zaštitu ekrana, stoga je neophodno da na njega stavite zaštitno staklo. Ono će se pobrinuti da se u slučaju lakšeg pada ne ošteti direktno ekran ili da se tijekom korištenja on ne bi ogrebao.

Ako ste mislili da je postupak lijepljenja dodatnog stakla na ekran mobitela kompliciran, varate se. Staklo može postaviti bilo koja osoba, a u paketu osim stakla dolaze i krpice za čišćenje. Prvo ekran očistite s vlažnom krpicom, a zatim obrišite sa suhom i prislonite staklo za ekran. Ono će se samo zalijepiti, no pazite da ga dobro namjestite.

Gdje kupiti maskice za mobitel?

Jeftine maske za Samsung telefone i zaštitna stakla mogu se kupiti online, preko trgovine Gizzmo. U njihovoj ponudi nalaze se razni dodatci za mobitele, te korisne stvari poput powerbankova ili bežičnih punjača. Za kupnju je dovoljno da posjetite njihov web shop, odaberete stvari koje želite naručiti i to je to! Paket s vašim stvarima stići će na vašu kućnu adresu u veoma kratkom roku.

Objave iz iste kategorije:

Scroll to Top