Lakši uzgoj biljaka uz Plagron proizvode

Bavite li se uzgojem biljaka, sigurno znate kako ponekad čak i uz sav vaš trud nešto može poći po zlu i stajati vas očekivanog uroda. Kako biste si što više povećali šanse za dobrim rezultatima potrebno je odabrati pouzdanog partnera koji će vam pomoći biljkama priskrbiti sve potrebne nutrijente. Tražite li takvog partnera, Plagron proizvodi su pravi odabir za vas.

U ovom asortimanu pronaći ćete sve potrebne proizvode, potrebne pri samoj pripremi za uzgoj biljaka pa sve dok vam biljke ne izrastu.

Uzgoj u growboxu za početnike

Ako niste baš sigurni odakle biste krenuli s prihranom zemlje u svom growboxu, Plagron proizvodi su odličan izbor. Plagorn starter setovi odlična su opcija za početak vašeg puta uzgoja u growboxu sa zemljom. 

Možete odabrati starter setove sa svim potrebnim nutrijentima za jednu biljku ili pak potpune setove sa svim potrebnim dodatcima za rast, što znači da postoje opcije za svakoga. Uz starter setove za growbox, tu su i setovi prilagođeni za reznice i sjemenke, kao i oni za seedbox u kojemu će se vaše biljke nalaziti do klijanja.

Nutrijenti za sve faze rasta

Plagron također u svom asortimanu ima i osnovne nutrijente koji će pomoći da vaše biljke budu veće i ljepše. Postoje dvije vrste Plagron nutrijenata:

  • za rast
  • za cvjetanje

Svaki nutrijent daje se biljci u pojedinoj fazi razvoja, a krajnji rezultat je ljepša i veća biljka. Ako mislite da su Plagron nutrijenti samo za rast u zemlji, onda ste se prevarili, jer možete pronaći i nutrijente za uzgoj biljaka u hidraponskim sustavima te supstratu od kokosa. Tako da možete biti sigurni kako ćete pronaći nešto baš za svoje biljke.

Dodatci za bolji uspjeh biljaka

Plagron asortiman proizvoda sadrži i mnoge dodatke prihrani koji se biljkama daju u određenim fazama rasta. Ovisno o tome koji efekt želite postići, ali i koje su potrebe biljke, imate mnoge opcije. Za bolje zdravlje biljke tu su dodatci za:

  •  osnaživanje korjena
  • brži rast 
  • veću otpornost
  • lakšu apsorpciju nutrijenata iz tla. 

Želite li pak da vaš urod bude bolji, onda su tu dodatci za:

  •  bolji okus i miris
  •  veću količinu uroda
  •  čvršće i kompaktnije plodove

Na kraju, Plagron dodatcima možete popraviti i zdravlje same zemlje. Osim uravnoteženja razine pH, tu su i dodatci koji poboljšavaju strukturu tla i pospješuju količinu života u njemu.

Objave iz iste kategorije:

Scroll to Top