Krovni nosači za auto će vam spasiti problema s prtljagom

U svim velikim gradovima ima mnogo automobila i malo parkirnih mjesta. Pogotovo kada se približavate centrima gradova, gotovo je nemoguće pronaći mjesto za parkiranje. Ako imate manji auto, veća je vjerojatnost da će misija biti uspješna. Mali automobili pogodni su za gradsku vožnju jer su lakši za rukovanje, parkiranje i vožnju te većina ljudi bira ovu opciju. 

No, mali automobili imaju i svoje nedostatke, a to su malo prostora za prijevoz stvari ili manji prtljažnik. To može biti problem ako se odlučite na obiteljsko putovanje u manjem automobilu ili ako imate veliku količinu stvari za prijevoz. Kako biste riješili ovaj problem, krovni nosači za auto mogu se na njega jednostavno montirati.

Zašto kupiti krovne nosače za auto

Postoje različite vrste nosača na koje možete staviti svoju prtljagu. Postoje nosači za auto na stražnjim vratima, nosači na kuki, ali najpraktičniji su krovni nosači za auto. Oni ne ometaju vozača u vožnji, ne ometaju vid, ne izdužuju vozilo te se lako i jednostavno postavljaju i odvajaju od automobila. Postoje dvije vrste automobilskih krovnih nosača:

  • Tipski 
  • Univerzalni 

Odaberite model za svoj automobil prema svojim potrebama. Neki noviji automobili imaju već ugrađene automobilske krovne nosače ili ih uz kupnju dobivate besplatno.

Univerzalni automobilski krovni nosač 

Univerzalni krovni nosači za auto su vrsta koja odgovaraja gotovo svakom automobilu i mogu se jednostavno i brzo pričvrstiti na bilo koji model auta i ukloniti ako je potrebno. Ipak, budite oprezni pri kupnji jer su oni osnova za sve moguće dodatke koje stavljate na njih. 

Krovni nosači za auto za prijevoz prtljage
Krovni nosači za auto su najpraktičniji za prijevoz prtljage. Oni ne ometaju vozača u vožnji, ne ometaju vid, ne izdužuju vozilo te se lako i jednostavno postavljaju i odvajaju od automobila.

Najvažnije je da univerzalni krovni nosač za auto odgovara tipu krova vašeg modela auta kako biste ga mogli stabilno postaviti i voziti sigurno.

Dodaci za koje još možete voziti na krovu auta 

Krovni nosači za auto osnova su za sve vrste dodataka koji vam omogućuju da izvučete najviše iz krova vašeg automobila i pripremite se za dugo putovanje. Neki od dodataka koji se mogu montirati na krovne šipke su:

Kako prevažati gradbeni material s svojim avtomobilom na krovnim nosačima za auto

Pažljiv odabir krovnog nosača daje vam slobodu da odaberete i postavite bilo koji od gore navedenih dodataka i nosite što je više moguće stvari na krovu vašeg automobila. Tako nećete imati problema niti kada idete na skijanje, ljetovanje ili kada vam jednostavno treba prijevoz više prtljage u krovnoj kutiji.

Objave iz iste kategorije:

Scroll to Top