Kozmetički brand za mlađu populaciju

Lovely je kozmetička tvrtka čija ciljna grupa je mlađa populacija žena i djevojaka koje su ljubiteljice šminke i kozmetike. Oni svoje kupce privlače svojim širokim asortimanom proizvoda koji imaju odličan omjer cijene i kvalitete. 

Upravo su pristupačne cijene ono što najviše privlači korisnice diljem svijeta te Lovely kozmetiku čini još poznatijim i popularnijim u svijetu šminke.

Kozmetika od glave do noktiju

Kao što je ranije rečeno, Lovely kozmetiku karakterizira vrlo širok asortiman kvalitetnih i cjenovno prihvatljivih proizvoda pa tako u njemu možemo pronaći proizvode za:

  • šminkanje očiju
  • šminkanje usana
  • šminkanje lica
  • jačanje noktiju
  • mazanje osjetljivih dijelova tijela

Cilj Lovely brenda je da svojim korisnicima pruži što kvalitetnije proizvode po što nižim cijenama, brinući se pritom i da su proizvodi dostupni širom broju korisnica diljem svijeta. Upravo zbog toga sve veći broj žena kupuje i koristi Lovely kozmetičke proizvode, bilo da se radilo o onimaza šminkanje ili o onima za njegu ruku i tijela.

Najprodavaniji Lovely kozmetički proizvodi

U širokom Lovely asortimanu kao najpopularniji proizvodi izdvajaju se različite palete sjenila za oči koje dolaze od neutralnih, zemljanih boja do vrlo ekscentričnih boja za sve one sklone eksperimentiranju te puderi  u prahu koji služe za matiranje kože. Također, vrlo su popularni i ruževi za usne, posebno oni u mousse matte verziji koji se odlikuju svojom dugotrajnošću, ali i velikim izborom boja pa svatko može pronaći idealnu nijansu za sebe. 

Lovely kozmetika - paleta sjenila
Lovely paleta sjenila – Eyeshadow Palette Nude

Kako bi makeup look bio potpun tu je i hvaljeni Lovely tekući korektor, saveznik svih onih koji se bore sa sitnim nesavršenostima na licu ili pak s tamnim podočnjacima koje svi želimo sakriti. 

Jednim klikom do najbolje kozmetike

Svoju popularnost kozmetika Lovely stekla je i time što je svoje proizvode lansirala na online tržište čime ih je dodatno približila još većem broju korisnica diljem svijeta. Prednosti online trgovine je to što tijekom kupnje možete u nekoliko klikova filtrirati proizvode koji vas zanimaju, a zatim ih i sortirati po svojoj želji. Kupnja se obavlja u nekoliko klikova, nakon čega dobivate potvrdu o izvršenoj narudžbi nakon čega možete početi nestrpljivo čekati svoje favorite koji vam dolaze na kućnu adresu.

Plaćanje možete obaviti kartičnim plaćanjem ili plaćanjem prilikom pouzeća pošiljke. Na vama je samo da odaberete boje i teksture koje vam se sviđaju. Zato, ako to već niste isprobali, sada je pravo vrijeme.

Objave iz iste kategorije:

Scroll to Top