Korporativni darovi koji se ističu

Odavno se zna kako je darivanje jedna od najboljih marketinških strategija. Upravo radi toga, korporativni darovi poklanjaju se gotovo pa šakom i kapom. No, zato što je darivanje postalo sve učestalija praksa, sve je više truda potrebno da se svojim poklonom istaknete iz većine.

Ako niste marketinški genije i ne baratate kreativnošću, internet je prepun ideja i inspiracije da svoj korporativni dar učinite vrijednim pamćenja tako da svakako potražite nešto za inspiraciju.

Dizajnersko rješenje za darivanje

Ako ste zbilja u suši s idejama i ne znate kako biste svoj korporativni dar unaprijedili, pokušajte napredak učiniti u vidu dizajna. Krenite od najsitnijih detalja:

  • veličina logotipa,
  • kvaliteta ispisa,
  • boje,
  • materijali.

Sve nabrojano važno je za prvi utisak. Čak i najobičnija olovka ili šalica mogu biti odlični korporativni darovi. Naravno, ako se potrudite u vidu dizajniranja, pronađete neko lijepo pakiranje i odaberete verziju drukčijeg oblika, veličine i boje. Dobra izvedba pola je posla do nečeg drugačijem i jedinstvenog.

Multifunkcionalnost darova

Ako ste više ljubitelj tehnologije, svoje inovativne korporativne darove možete koncipirati u obliku malog tehnološkog čuda koji će svakako obradovati svakog poslovnjaka. Bežični power bank odlična je ideja koja će impresionirati svakog primatelja. Osim što se radi o novoj tehnologiji, power bank je dodatak bez kojeg danas teško možemo proći kroz dan, pa će takav dar u svakom slučaju biti koristan.

Dobra ideja su i razni multifunkcionalni dodatci, poput plave kemijske olovke koja u sebi sadrži i stilus za mobitele i tablete, laser te USB memorijski ključ – sve što vam je potrebno u svakodnevnom životu punom sastanaka.

Promovirajte lokalnu zajednicu kada poklanjate

Za sve gurmane, promoviranje lokalne zajednice vrhunsko je rješenje za korporativne darove – vaše mjesto zasigurno ima uzgajivače ili proizvođače raznih slanih i slatkih slastica koje će obradovati svakog primatelja. Domaći sir, ajvar, kakav suhomesnati proizvod, voće ili med odličan su odabir jer, budimo realni, svi vole jesti.

Korporativni darovi za gurmane
Set za sol i papar je rješenje za korporativne darove

Ovisno tome gdje ste, također možete odabrati i razne lokalne kozmetičke proizvode, poput sapuna, melema i krema napravljenih od lokalnog bilja ili pak dekorativne predmete napravljene u skladu s tradicijom. Takvim jedinstvenim korporativnim darovima podržavate lokalne proizvođače, ali i na lijep način predstavljate svoj zavičaj svima onima koji će primiti vaš korporativni poklon.

Personalizirani pokloni. Unikatni pokloni za djevojačku te unikatni pokloni za ženu i muškarce najtraženiji su naši pokloni. Čitajte više …

Objave iz iste kategorije:

Scroll to Top