Kako došli tako i otišli – hemoroidi nestali bez traga za 15 dana

Bok, moje ime je Anita, a moja priča se razlikuje od drugih. Ne sjedim za računalom po čitav dan. Naprotiv, čak sam veoma aktivna. Hemoroide nisam dobila zbog sjedenja ili loše prehrane. Zaradila sam ih nakon porođaja. Uvećana materica je stvarala pritisak na vene u donjem dijelu trbuha i vene male karlice. To i sav taj napor tijekom porođaja ostavio je svoje posljedice.

Ali ne žalim, rodila sam divnu malu djevojčicu koja uskoro treba da napuni 2 godine. Većina trudnica je imala hemoroide i ne mislim da sam ja trebala da budem izuzetak. Ali moram reći da im se nisam nadala. Jer to je zadnje o čemu mislite u tom trenutku. Samo sam željela da porođaj prođe u najboljem redu i da rodim zdravo dijete.

Hemoroidi su došli nenadano

U početku ih nisam ni osjetila. Par dana nakon porođaja kada sam izašla iz bolnice počela sam osjećati tegobe. Imala sam bolove u donjem dijelu leđa, tj. zadnjici. Mislila sam da je to sve zbog porođaja jer je to ipak veliki napor.

Na pregledu mi je ustanovljeno da imam hemoroide. Rečeno mi je da isprobam analne čepiće koji bi mi trebali pomoći. Ali to nije bio slučaj. Bili su bolni i neugodni. Osjećala sam se jako neprijatno zbog same pomisli na njih.

Zato sam riješila da sama probam pronaći neko rješenje kako bih izbjegla odlazak na operaciju. Smatrala sam da za svaku bolest postoji rješenje u prirodi. Spravila sam razne meleme, obloge, ali ništa nije funkcioniralo. Mjesecima sam se borila, ali sam izgubila.

Onda sam u dječjoj igraonici od ostalih majki saznala za fantastičnu kremu koja uklanja hemoroide. Dosta njih je kao i ja dobilo hemoroide nakon porođaja i znale su o kakvom se problemu radi. Zato su mi preporučile RectiStop kremu.

Rekle su mi da je mogu naručiti samo preko interneta na njihovoj službenoj stranici jer je nema u ljekarnama. Tako sam i uradila.

Čudotvorna krema protiv hemoroida

Probala sam mnoga sredstva koja mi nisu pomogla i nisam znala što očekivati od RectiStop kreme. Ali zadovoljne mame su mi bile motivacija. Mislila sam – ako je pomoglo njima zašto ne bi i meni. Bojažljivo sam je počela koristiti. Nanosila sam je svaki dan baš kao što je priloženo u uputama. Nježno je umasiram na zahvaćeno područje i ostavim da uradi svoj posao.

Čekajući prve rezultate vrijeme je tako sporo prolazilo. Nekad nakon 3-4 dana primijetila sam da su bolovi manji. Nije bilo više ni onog dosadnog svrbeža. Nakon tjedan dana uporabe RectiStop kreme hemoroidi su počeli da se povlače. Osjećala sam se odlično, prvi put poslije dužeg vremena sam mogla normalno da obavljam fiziološke potrebe. Znam da zvuči grozno, ali tako je.

S osmijehom na licu nastavila sam koristiti kremu. Redovitom uporabom sam se uspjela riješiti hemoroida nakon 15 dana bez ikakvih neželjenih reakcija. Neizmjerno sam zahvalna prijateljicama iz dječje igraonice koje su mi preporučile RectiStop kremu. Spasile su me patnje i bola.

Objave iz iste kategorije:

Scroll to Top