EdgeStar KC2000 je najbolji jeftini kegerator na tržištu

EdgeStar KC2000 je kegerator ulaznog nivoa. U zavisnosti od iznosa popusta, možete ga naći u rasponu od $ 450 do $ 529. Ovaj iznos obično uključuje dostavu. Glavni nedostatak KC2000 je izgled. To je jedinica bez prevelikih detalja kojoj nedostaje “sofisticiraniji” nerđajući izgled koji mnogi preferiraju. Ako je Vaš glavni cilj ukusno točeno pivo po pristupačnoj ceni, ovo je odlična jedinica.

EdgeStar KC2000

  • Jefti – obično košta između 450 i 529 dolara.
  • Sastavljeno u Sjedinjenim Državama.
  • Tvrdi da je kegerator najniže temperature na tržištu sa tempom koji dostiže niske temperature do 30s.
  • Unutrašnje dimenzije omogućavaju da ova jedinica odgovara većini bačvi. Trebalo bi da i dalje uporedite veličinu omiljenih robnih marki u odnosu na unutrašnje dimenzije pre kupovine bilo koje jedinice. Unutrašnje dimenzije KC2000: 28”H x16 3/4”Wx15 1/2”D
  • Postoji podesivi termostat.
  • Ima liniju piva od 5 stopa.

Rezime

Kegerator EdgeStar KC2000 je najbolji jeftini kegerator na tržištu. Održava niske temperature, ima čvrsti regulator i može držati većinu bačvi. Ako tražite kegerator ispod 500 USD, to je odličan izbor.

EdgeStar KC2000 Kegerator i bure za hlađenje piva

Najprodavaniji kegerator od Edgestar je Edgestar KC2000. To je kegerator početnog nivoa koji će odgovarati potrebama većine ljudi koji traže kegerator pune veličine za pravljenje kućnog piva ili točenje komercijalnog piva. Ako ne želite da potrošite mnogo novca da biste dobili robustniji sistem, onda ovaj može biti vaš pobednik. Sa nešto više od $ 400 – $ 500, Edgestar KC2000 daje fantastičan posao.

Edgestar dual-slavina KC2000 je bila moja prva kupovina kegeratora. Elegantan je i tanak, tako da se dobro uklapa u našu dnevnu sobu bez gledanja gde ima mesta ili da bude na nezgodnom mestu. U stvari, bilo je teško primetiti da je čak i tamo, tako da ne morate da brinete o tome da će da izgleda kao bolni žulj na nozi u vašoj kući. Najbolji deo ovog kegeratora je u tome što je pouzdan i ima komercijalne NSF-odobrene linije vazduha i piva koje zadovoljavaju stroge standarde za bezbednost hrane i javnog zdravlja.

Postoji nekoliko nedostataka KC2000. Jedan od njih je da proizvodi dosta buke. Ako ste ga skladištili u podrumu ili garaži, verovatno je nećete ni primetiti, ali u mirnom okruženju, kao u dnevnoj sobi, primetićete primetno kruženje mašine.

Objave iz iste kategorije:

Scroll to Top