DEWALT DCCS620P1 motorna testera

Plastični zaštitnik lanca je napravljen da traje i pruža odličnu zaštitu ako lanac slučajno leti u vašem pravcu. Čuvar lanca takođe deluje kao hitna kočnica i nalazi se pri ruci kada vam je potrebna. Tako da DeWalt DCCS620P1 ima sve sigurnosne karakteristike koje bi se mogle očekivati na modernoj motornoj pili.

20V 5AH akumulator, u kombinaciji sa super efikasnim bezkontaktnim motorom, daje vam dobru količinu radnog vremena. Možete očekivati da dobijete oko 90 rezova, ako sečete kroz 4×4 drvo tretirano pod pritiskom, od jednog punjenja akumulatora. Nadogradnja na vrh serije 9AH FlexVolt akumulatora će vam dati oko 5 puta više radnog vremena. Ovaj akumulator isporučuje 9AH na 60V, ali na 20V, to se povećava na 27AH jer je trećina ćelija spojena paralelno kada radi na nižem naponu – to utrostručuje amper kapacitet akumulatora.

Nećete lako pronaći motornu pilu koja je okretnija od kompaktnog DeWalt DCCS620P1, ona je sigurnojedna od najlakših i najbolje upotrebnih motornih pila ikada napravljenih. Po vrlo razumnoj ceni, ovo je najbolja motorna pila za male radne uslove u stambenim objektima i ona je dužna dati dugogodišnju vernu uslugu, bez muke.

DeWalt motorna testera DCCS620P1 recenzija

Ako ste upoznati sa tržištem, onda ste verovatno već čuli za Dewalt. Oni su dobro poznati brend električnih alata, i oni obično ne razočaraju svojim novim modelima. Mnogi ljudi koji traže visokokvalitetne električne alate nisu sigurni u to šta da traže ili na šta da obrate pažnju. Prema tome, oni mogu da kupe mašinu koja ne ispunjava njihova očekivanja.

Da biste izbegli preplaćivanje za određeni model, uzmite trenutak i pročitajte naše recenzije. Pokrili smo većinu popularnih jedinica na tržištu, tako da ne morate to da uradite sami. Ako želite pronaći sve relevantne informacije na jednom mestu, zadržite se ovde i nastavite čitati. Kada pročitate naše kritike, biće mnogo lakše pronaći model koji odgovara vašim potrebama.

Specifikacije:

  • Akumulator – 20V (max 5Ah)
  • Težina – 8. 8 funti
  • Sistem zatezanja bez alata
  • Lak start
  • Dužina šipke – 12 inča

Objave iz iste kategorije:

Scroll to Top